Perfekt Weekend

Strolling around in Jakarta at the weekend with Horizon Perfekt

7 Commenti

  1. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Siang terik pisan nya keu? Mun stock agfa ct maneh aya keneh cobian e6 geura 😀

  2. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH enya kang, over nya?
    wah ieu last stock haha
    hasilna si langit biruna jd vivid kang?

  3. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Pas lah panonpoe ibukota benten sareng Bandung 😁 enya urg ningali cucian batur di hipercat, hanjakal kamari agfa ct urg asal jepret euy di imah si fajar ya2t da puasa2 mah euweuh nu zumba d cfd 😢 sok kitu da, giliran aya film hade pas euweuh objek nu hade

  4. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH hahaha kuduna pas ka cikalong kang meh momen na pas
    tos jd kaditu teh?

  5. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Ncan euy keur batuk keneh, fisikna kudu kiat ka cikalong mah. Kamari hunting d mn wae keu? Btw tadi urg ningali ig si lomocult bahaya oge nya haha penerus mas sondy 😀

  6. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH wah lebaranan krg nikmat atuh mkn oporna hehe
    curiga leumpangna jauh pisan ieu mah euy haha
    td sih hunting kang ka daerah cihapit
    emg cerita ka saya terinspirasi ti omsondy kang

  7. hervinsyah
    hervinsyah ·

    di ciroyom aya nu kieu keu https://www.instagram.com/p/Bhl2XcHnK5o/?taken-by=niseng haha teubih2 ka cikalong, mun jeli d imah ge jadi ngakngakngak kamari urg k acara nu danlanud husein tea geuning d aula uy haha imah dines na nu jalan keluar bandara tea ning. ngan asa leuwih antik imah dines tni ad baheula baturan kuliah urg babehna imahna nu di jalan riau tea kepala pusenif samping klapertaart

More photos by ekeupratama