A night in Pangandaran beach without my heavy tripod T_T

c-41 process. Lend @taufik_rachman 's holga 135bc camera

3 Commenti

  1. ekeupratama
    ekeupratama ·

    irh kang moto make cinestill?

  2. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama mun teu salah 2016 nu nitip ke si uwi tea ning mirah pisan 130rb mun dirupiahkeun ngan kaduhung sih cinematic film emang paling bener make kamera slr atawa horizon perfekt

  3. ekeupratama
    ekeupratama ·

    ooh saya meser taun 2017 hargana tos 180rb haha jauh..

More photos by hervinsyah